Agenda

Ik vind het erg leuk om op beurzen te staan en webshops te geven. Je zult mij dat ook regelmatig tegenkomen op verschillende handwerkbeurzen door heel Nederland. Daarnaast geef ik regelmatig workshops, zoals bijvoorbeeld een workshop appliceren met mijn Easyplique mallen.

Let op

Ook bij Maggie Bee Quilts is alles vanwege de corona crisis even anders dan anders:

🐿 Beurzen kunnen voorlopig niet doorgaan. We weten allemaal nog niet wanneer dit wel weer verantwoord kan. Ik houd jullie hirvan op de hoogte.

🐿 Mijn workshops zijn voorlopig ook geannuleerd of uitgesteld. Ik werk momenteel aan een nieuwe ruimte. Ik hoop hier op termijn ook weer workshops te kunnen aanbieden in kleine groepjes.

4 februari 2020 Ben ik te gast bij ‘t Vinkhuys, waar ik voor zowel de ochtend-, en ook de avondgroep, een workshop geef in het maken van mallen, en het gebruik ervan. We gebruiken hiervoor EasyPlique sheets, dit materiaal is hittebestendig en te gebruiken in combinatie met een strijkbout.

13-14-15-16 februari 2020 Handwerkdagen in de IJsselhallen in Zwolle 10.00-17.00 Kom Maggie Bee tijdens deze dagen bezoeken op DE beurs voor handwerk. Uiteraard heb ik de nieuwste voorjaars patronen bij me. Ook is het mogelijk om op het plein een workshop bij Maggie Bee te volgen. Meer informatie volgt.

16-17-18 april 2020 Patchwork en Quiltdagen in de Broodfabriek Rijswijk 10.00-17.00 Tijdens deze 3 daagse beurs, is Maggie Bee ook weer aanwezig. Natuurlijk met de laatste nieuwe patronen en mallen, zien we u graag weer langs komen. Tevens geef ik dagelijks van 13.30 – 14.45 uur een workshop mallen maken en gebruiken, in een van de workshop ruimten.

12-13-14 juni 2020 Quiltfestival Noord Groningen 10.00-1700 Tijdens dit festival zijn er routes uitgestippeld om (per fiets) te volgen. In de dorpen die u aandoet, exposeren diverse deelnemers hun werken. In Warffum is tevens een overdekte quiltmarkt, waar u de nieuwste stoffen, patronen, en andere benodigdheden kunt aanschaffen.

3 reacties op “agenda”

 • Anni dijkstra schreef:

  Hallo Maggie,
  Je quilt Hollandaise valt erg in de smaak.
  Waarschijnlijk heb ik ongeveer 15 patronen nodig.
  a.s. Woensdag komt die groep weer en dan weet ik meer.
  Groeten,
  Anni

 • Saskia Mahieu schreef:

  In welke plaats worden de workshops gegeven?

  Saskia Mahieu

 • Liliane van Heteren schreef:

  Bij deze wil ik me graag aanmelden voor 2 workshops bij je in de Brabanthallen Den Bosch op 14 november a.s..
  De workshop eigen mallen maken en de applicatie met hittebestendige mallen werken om needle turn te vereenvoudigen.
  Mijn naam is Liliane van Heteren uit Sittard
  Ik verwacht rond 11.00 uur daar te zijn. Ik heb de hele dag de tijd, dus het maakt me niet uit hoe laat je mij ergens inpland. Ik zie je tijden wel tegemoet komen. Ik neem aan dat ik daar ter plekke betaal. Als ik vooraf moet betalen, stuur me dan je rekening nummer aub.,

  Met vriendelijke groet.

  lilianevanheteren@home.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *