Maggie Bee Quilts
Quiltdesign

Maggie Bee's Blog

01-03-2019

Inmiddels is de Handwerkbeurs in Zwolle alweer 2 weken achter de rug, en wat was het een gezellige drukte! Volgend jaar ben ik beslist weer van de partij. Nu voorbereiden op de Patchwork en Quiltdagen over 6 weken in De Broodfabriek te Rijswijk. 

Op dit moment ben ik bezig met het maken van wat kleinere projecten, en dat is leuk zeg! Ik ben bezig met een mooie tas, een vlaggenlijn, kookschort, en twee mini quiltjes waarvan er 1 uit hexagonnetjes bestaat. 

Ook zijn er gister kerst stoffen besteld voor een quilt patroon dat in het najaar in een tijdschrift komt te staan, en hele leuke zomerse Fat Quarters die ook meegaan naar Rijswijk. Kortom, ik verveel me geen moment.

Liefs en quiltgroetjes, Margie.


09-01-2019

Mijn goede voornemen van 2019.... het beter bijhouden van mijn website.

Eigenlijk is het leuk om te doen, en ben ik tevreden over het resultaat. Maar het liefst van alles zit ik in mijn atelier, om te creëren. Dus heb ik gister mijn honger gestild, en 6!! blokjes van de BOM in elkaar gezet. Ook heb ik een overzicht foto gemaakt, zodat jullie ook weten waar we nou eigenlijk mee bezig zijn. Hopelijk heb ik mijn versie klaar voor de Handwerkbeurs in Zwolle, zodat degene die mij daar komen bezoeken, Special Moments in het echt kunnen zien. 

P.S. Het middenstuk van de foto wijkt af van het echte blok, omdat ik het alleen nog maar met de hand getekend heb.                                                                                                          Liefs en quiltgroeten, Margie. 

  • Special moments blue
    Special moments blue
  • Special Moments red
    Special Moments red
  • Special moments brown
    Special moments brown15-06-2018

Het weekend van het Quiltfestival Noord Nederland zit er weer op, en wat zijn mijn quilts warm ontvangen. Ook was er veel belangstelling voor de You & Me by Jesrie en Maggie mallen. Veel leuke gesprekken gehad met zowel de bezoekers alsook quiltwinkels en mensen van het Quiltersgilde waar ik sinds kort lid van ben.

Al met al een geslaagd weekend!Binnenkort ga ik hier mijn werk met u delen, d.m.v. duidelijke foto's en naaitips.